Hledání

Seznam výrobců
Kategorie obchodu
Způsoby platby
Dobírka Hotově Bankovním převodem mPeníze GoPay
Potápěčské kurzy
Nejprodávanější

Ochrana osobních údajů

Provozovatel serveru je jediným vlastníkem informací získaných na tomto serveru. Tyto informace nejsou a nebudou prodávány, pronajímány ani jinak sdíleny s jinými subjekty.

Provozovatel internetového obchodu společnost D.E.A.W.S. Centrum s.r.o. se dále zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoli podobě třetí straně bez souhlasu kupujícího, s výjimkou třetích osob podílejících se bezprostředně na dodávce objednaného zboží (přepravce, zaměstnanci). Vaše osobní údaje budou dle zákona přísně zabezpečena a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a Vámi. Zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. V případě registrace nám dáváte souhlas k tomu, abychom Vaše osobní údaje dle zákona zpracovávali a používali je ke komunikaci s Vámi po dobu trvání Vaši registrace. Tento souhlas můžete kdykoli písemně ukončit.

osvedceni_uoou.jpg

Zákaznické centrum
Zeptejte se nás
Obchodník Petr Král

Tel.:   483 317 117
Mob.: 603 293 626
Skype: deaws.cz

Rádi Vám poradíme a zodpovíme doplňující otázky k Vašim objednávkám.

Napište nám
Ověřeno zákazníky
  • 13.05.2017 Anonymní
    Excellent service!
  • 09.05.2017 Anonymní
    Rychlé, bez problémů
  • 04.05.2017 Miloslav Hudec
    Kvalitní zboží, perfektní komunikace obchodu, velmi dobré ošetření zboží pro transport (balení), krátká dodací lhůta. Profesionálové!
  • 30.04.2017 Jiří Č
    Maximální spokojenost a vstřícnost pana Krále!!!
  • 28.03.2017 Vašek
    Perfektní a doporučuji

Další recenze našich zákazníků

Facebook
Anketa
Jak jste se o našem e shopu dozvěděli?
Seznam.cz
19 % (1536x)
Google
14 % (1140x)
Jiný web
12 % (1008x)
V časopise
13 % (1083x)
Z inzerátu
12 % (965x)
Od vašeho zákazníka
17 % (1394x)
Ostatní
13 % (1066x)
Zboží v akci

Cena: 347,00 Kč

Běžná cena: 385,00 Kč
Ušetříte: 38,00 Kč

Cena: 577,00 Kč

Běžná cena: 595,00 Kč
Ušetříte: 18,00 Kč

Novinky

Cena: 1 345,00 Kč

Vybíráme z nabídky

Cena: 644,00 Kč

Běžná cena: 716,00 Kč
Ušetříte: 72,00 Kč

X
Soubory cookies
Tyto stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti, funkcím sociálních sítí a personalizaci reklam soubory cookies. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s použitím těchto souborů.
OK Více informací