Hledání

Seznam výrobců
Kategorie obchodu
Způsoby platby
Dobírka Hotově Bankovním převodem mPeníze GoPay
Potápěčské kurzy
Nejprodávanější

Ochrana osobních údajů

Provozovatel serveru je jediným vlastníkem informací získaných na tomto serveru. Tyto informace nejsou a nebudou prodávány, pronajímány ani jinak sdíleny s jinými subjekty.

Provozovatel internetového obchodu společnost D.E.A.W.S. Centrum s.r.o. se dále zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoli podobě třetí straně bez souhlasu kupujícího, s výjimkou třetích osob podílejících se bezprostředně na dodávce objednaného zboží (přepravce, zaměstnanci). Vaše osobní údaje budou dle zákona přísně zabezpečena a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a Vámi. Zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. V případě registrace nám dáváte souhlas k tomu, abychom Vaše osobní údaje dle zákona zpracovávali a používali je ke komunikaci s Vámi po dobu trvání Vaši registrace. Tento souhlas můžete kdykoli písemně ukončit.

osvedceni_uoou.jpg

Zákaznické centrum
Zeptejte se nás
Obchodník Petr Král

Tel.:   483 317 117
Mob.: 603 293 626
Skype: deaws.cz

Rádi Vám poradíme a zodpovíme doplňující otázky k Vašim objednávkám.

Napište nám
Ověřeno zákazníky
  • 23.06.2017 Marcin
  • 13.06.2017 Zack
    Přehlednost. Dobrá a rychlá komunikace. Odborná rada ohledně zboží. Rychlost doručení.
  • 11.06.2017 DULI
    Tento obchod můžu všem zájemcům o tento krásný sport jen doporučit.
  • 11.06.2017 Tomáš Tichý
    Doporučuji
  • 13.05.2017 Anonymní
    Excellent service!

Další recenze našich zákazníků

Facebook
Anketa
Jak jste se o našem e shopu dozvěděli?
Seznam.cz
19 % (1576x)
Google
14 % (1161x)
Jiný web
12 % (1029x)
V časopise
13 % (1120x)
Z inzerátu
12 % (994x)
Od vašeho zákazníka
17 % (1428x)
Ostatní
13 % (1086x)
Zboží v akci

Cena: 779,00 Kč

Běžná cena: 930,00 Kč
Ušetříte: 151,00 Kč

Cena: 512,00 Kč

Běžná cena: 540,00 Kč
Ušetříte: 28,00 Kč

Novinky

Cena: 7 760,00 Kč

Běžná cena: 8 168,00 Kč
Ušetříte: 408,00 Kč

Vybíráme z nabídky

Cena: 3 412,00 Kč

Běžná cena: 3 630,00 Kč
Ušetříte: 218,00 Kč

Cena: 11 363,00 Kč

Běžná cena: 12 625,00 Kč
Ušetříte: 1 262,00 Kč

X
Soubory cookies
Tyto stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti, funkcím sociálních sítí a personalizaci reklam soubory cookies. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s použitím těchto souborů.
OK Více informací