Hledání

Seznam výrobců
Kategorie obchodu
Způsoby platby
Dobírka Hotově Bankovním převodem mPeníze GoPay
Potápěčské kurzy
Nejprodávanější
Newsletter
Chcete dostávat informace o slevách, akcích a novinkách z našeho obchodu na email?:


Ochrana osobních údajů

Provozovatel stránek je jediným vlastníkem informací získaných na tomto serveru. Tyto informace nejsou a nebudou prodávány, pronajímány ani jinak sdíleny s jinými subjekty.

Provozovatel internetového obchodu společnost D.E.A.W.S. Centrum s.r.o. se dále zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoli podobě třetí straně bez souhlasu kupujícího, s výjimkou třetích osob podílejících se bezprostředně na dodávce objednaného zboží (přepravce, zaměstnanci). Vaše osobní údaje budou dle zákona přísně zabezpečena a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a Vámi. Zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. V případě registrace nám dáváte souhlas k tomu, abychom Vaše osobní údaje dle zákona zpracovávali a používali je ke komunikaci s Vámi po dobu trvání Vaši registrace. Tento souhlas můžete kdykoli písemně ukončit.

osvedceni_uoou.jpg

Zákaznické centrum
Zeptejte se nás
Obchodník Petr Král

Tel.:   483 317 117
Mob.: 603 293 626
Skype: deaws.cz

Rádi Vám poradíme a zodpovíme doplňující otázky k Vašim objednávkám.

Napište nám
Ověřeno zákazníky
  • 31.08.2018 Anonymní
  • 09.08.2018 Anonymní
    Vynikajíci obchod a luxusní přístup..
  • 12.06.2018 Anonymní
  • 08.06.2018 Anonymní
    zatím vždy bez problémů
  • 05.06.2018 Anonymní

Další recenze našich zákazníků

Facebook
Anketa
Jak jste se o našem e shopu dozvěděli?
Seznam.cz
19 % (1858x)
Google
13 % (1284x)
Jiný web
12 % (1155x)
V časopise
13 % (1289x)
Z inzerátu
12 % (1155x)
Od vašeho zákazníka
17 % (1633x)
Ostatní
13 % (1207x)
Zboží v akci

Cena: 347,00 Kč

Běžná cena: 385,00 Kč
Ušetříte: 38,00 Kč

Cena: 2 745,00 Kč

Běžná cena: 3 050,00 Kč
Ušetříte: 305,00 Kč

Novinky

Cena: 2 790,00 Kč

Vybíráme z nabídky

Cena: 859,00 Kč

Běžná cena: 1 340,00 Kč
Ušetříte: 481,00 Kč

X
Soubory cookies
Tyto stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti, funkcím sociálních sítí a personalizaci reklam soubory cookies. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s použitím těchto souborů.
OK Více informací